Velkommen til ny HUK-sesong

Er du student eller nyinnflytter i Ringeriksregionen? Spiller du i kulturskolen eller i skolekorps og ønsker deg ltt mer ufordringer? Eller kanskje du har hatt pause fra korps i noen år? Hønefoss Ungdomskorps starter opp igjen høstsesongen med første øvelse i splitter nytt øvingsrom i Alles kulturhus torsdag 24. august kl. 19:00.

Ungdomskorpset skal som vanlig ha flere spennende musikalske prosjekter i løpet av sesongen 2022-2023.  Vi starter med åpningsfestival på Alles kulturhus hvor vi skal samarbeide med våre venninner i damekoret Decibel. Senere på høsten blir det en høstkonsert. Første helg i det nye året er det tradisjonell Nyttårskonsert. Helgen før palmehelgen reiser vi også som vanlig til Trondheim på NM Janitsjar og helgen før det er det regionmesterskap på Lillestrøm. Mai går med til tradisjonelle oppdrag og vi avslutter sesongen med stor konsert i Søndre Park.

Spiller du fløyte, obo, fagott eller klarinett blir vi ekstra glade for å se deg. Kom innom en av våre øvelser på Alles kulturhus (tidl RIngerike kultursenter) torsdager mellom 19;00 – 21:45.