Om HUK

Hønefoss Ungdomskorps (HUK) består i dag av ca. 40 entusiastiske og hyggelige «ungdommer» i alderen 15 til 75 år. Og vi har plass til flere medlemmer i alle instrumentgrupper.

HUK 90 år

HUK ble stiftet 1. februar 1932. Korpset har som mål å spille variert musikk på et godt nivå. Våre konserter og prosjekter skal gi gode musikalske opplevelser både for korpsets musikanter og for publikum. Den årlige nyttårskonserten i januar hvor vi inviterer dyktige solister, er blitt veldig populær og trekker fullt hus. Parkkonserten i starten av juni er også en tradisjon som tiltrekker et stort publikum. NM-janitsjar i Trondheim hver vår løfter oss musikalsk og er samtidig en veldig hyggelig og sosial begivenhet.

Har du lyst til å spille med oss ?

Vi rekrutterer medlemmer fra hele regionen – Ringerike, Modum, Hole og Jevnaker/Hadeland. Vi tar også inn aspiranter fra skolekorpsene i kommunen.

Vi legger vekt på å ha et godt sosialt miljø og et bra musikalsk nivå. Det betyr imidlertid ikke at man må være noen «racer» på sitt instrument for å begynne hos oss. Her er det plass til alle som har interesse for å spille god musikk. Dersom du selv ikke har instrument, hjelper vi deg med det. For medlemmer koster det ingenting å låne instrument. Kontingent for hovedmedlem er kr 1400.- i halvåret (halv pris for studenter og skoleelever).

HUK har fellesprøver i Ringerike kultursenter, midt i Hønefoss sentrum, hver torsdag kl. 19.00 – 21:45. Velkommen innom på en øvelse for en uforpliktende prat.

For mer informasjon, ta kontakt med korpsets styret på e-post: post@honefoss-ungdomskorps.no.

Her finner du gamle avisartikler om HUK.