Om HUK

Hønefoss Ungdomskorps (HUK) består i dag av ca. 40 entusiastiske og hyggelige «ungdommer» i alderen 15 til 75 år. Vi har plass til flere medlemmer i alle instrumentgrupper.

HUK 90 år

HUK ble stiftet 1. februar 1932. Vårt motto er «Med liv og lyst», etter navnet på den første marsjen som korpset spilte. Korpset har som mål å spille både livlig og lystig musikk på et godt nivå. Våre konserter og musikalske prosjekter skal gi gode opplevelser både for korpsets musikanter og for publikum. Den årlige nyttårskonserten i januar hvor vi inviterer dyktige solister, er blitt veldig populær og trekker fullt hus. Parkkonserten i starten av juni er også en tradisjon som trekker et stort publikum. NM-janitsjar i Trondheim hver vår, løfter oss musikalsk og er samtidig en veldig hyggelig og sosial begivenhet.

Har du lyst til å spille med oss ?

Vi rekrutterer medlemmer fra hele regionen – Ringerike, Modum, Hole og Jevnaker/Hadeland. Vi tar også inn aspiranter fra skolekorpsene fra ungdommene er 15 år.

Vi legger vekt på å ha et godt sosialt miljø og et bra musikalsk nivå. Her er det plass til alle som har interesse for å spille god musikk. Dersom du ikke selv har instrument, kan vi hjelpe deg med det. For medlemmer koster det ingenting å låne instrument. Kontingent for hovedmedlem er kr 1400.- i halvåret (halv pris for studenter og skoleelever).

HUK har fellesprøver i vårt eget korpsrom i Alles kulturhus (tidl. Ringerike kultursenter), midt i Hønefoss sentrum, hver torsdag kl. 19.00 – 21:45. Velkommen innom på en øvelse for en uforpliktende prat.

For mer informasjon, ta kontakt med korpsets styre på e-post: post@honefoss-ungdomskorps.no.

Her finner du gamle avisartikler om HUK.