Om HUK

Har du lyst til å spille med oss ?

Hønefoss Ungdomskorps har plass til nye medlemmer på alle instrumentgrupper.

HUK har i dag ca. 50 entusiastiske og hyggelige medlemmer. Men det er god plass til flere.  Har du ikke eget instrument kan vi hjelpe deg.

  Foto: Lie Olsen

Hønefoss Ungdomskorps (HUK) ble stiftet 1. februar 1932. HUK har som mål å spille variert musikk på et godt nivå. Våre konserter og prosjekter skal gi musikalske høydepunkt – både for korpsets musikanter og for publikum.

Vi rekrutterer medlemmer fra hele regionen – Ringerike, Modum, Hole og Jevnaker/Hadeland. Amatørkorpset har janitsjarbesetning med musikanter i alderen 15 til over 70 år. Vi tar også inn aspiranter fra skolekorpsene i kommunen.

Vi legger vekt på å ha et godt sosialt miljø og et bra musikalsk nivå. Det betyr imidlertid ikke at man må være noen «racer» på sitt instrument for å begynne hos oss. Her er det plass til alle som har interesse for å spille god musikk. Dersom du selv ikke har instrument, hjelper vi deg med det. For medlemmer koster det ingenting å låne instrument. Kontingent for hovedmedlem er kr 1200.- i halvåret, halv pris for studenter og skoleelever.

HUK har fellesprøver i Ringerike kultursenter, midt i Hønefoss sentrum, hver torsdag kl. 19.00 – 21:45. Velkommen innom på en øvelse for en uforpliktende prat.

For mer informasjon, ta kontakt med korpsets styret på e-post: post@honefoss-ungdomskorps.no.