Om HUK

Har du lyst til å spille med oss ?

Hønefoss Ungdomskorps har plass til nye medlemmer på alle instrumentgrupper.

HUK har i dag ca. 50 entusiastiske og hyggelige medlemmer. Men det er god plass til flere.  Har du ikke eget instrument kan vi hjelpe deg. 

HUK 90 år

Hønefoss Ungdomskorps (HUK) ble stiftet 1. februar 1932. HUK har som mål å spille variert musikk på et godt nivå. Våre konserter og prosjekter skal gi musikalske høydepunkt – både for korpsets musikanter og for publikum.

Vi rekrutterer medlemmer fra hele regionen – Ringerike, Modum, Hole og Jevnaker/Hadeland. Amatørkorpset har janitsjarbesetning med musikanter i alderen 15 til over 70 år. Vi tar også inn aspiranter fra skolekorpsene i kommunen.

Vi legger vekt på å ha et godt sosialt miljø og et bra musikalsk nivå. Det betyr imidlertid ikke at man må være noen «racer» på sitt instrument for å begynne hos oss. Her er det plass til alle som har interesse for å spille god musikk. Dersom du selv ikke har instrument, hjelper vi deg med det. For medlemmer koster det ingenting å låne instrument. Kontingent for hovedmedlem er kr 1200.- i halvåret, halv pris for studenter og skoleelever.

HUK har fellesprøver i Ringerike kultursenter, midt i Hønefoss sentrum, hver torsdag kl. 19.00 – 21:45. Velkommen innom på en øvelse for en uforpliktende prat.

For mer informasjon, ta kontakt med korpsets styret på e-post: post@honefoss-ungdomskorps.no.

Her finner du gamle avisartikler om HUK.